CODART, Dutch and Flemish art in museums worldwide

Registrar

Mauritshuis

Location
The Hague, The Netherlands
Type
full time
Closing date
14 January 2024
Posted on
21 December 2023

De registrar van het Mauritshuis is als een spin in het web voor alles dat te maken heeft met collectiemobiliteit. Je bent verantwoordelijk voor het inkomend en uitgaand bruikleenverkeer. Dit houdt in dat je bruiklenen voorbereidt, plant, coƶrdineert en realiseert. Je verzorgt de contractuele en administratieve afhandeling en de bruikleendocumentatie. Je stelt facility reports op van de eigen locatie en toetst die van (potentiĆ«le) bruikleennemers. Je fungeert als security manager luchtvracht, als koerier om uitgaande bruiklenen te begeleiden en je instrueert collegaā€™s die als koerier optreden.

Daarnaast ondersteun je de coƶrdinator tentoonstellingstechniek bij de organisatie en coƶrdinatie van interne bewegingen van de vaste collectie. Je denkt mee over het opstellen van procedures aangaande het logistieke proces rondom collectiemobiliteit. Je bent medeverantwoordelijk voor een actuele standplaatsregistratie en maakt deel uit van het team Collectiehulpverlening (CHV).

Je vertegenwoordigt het Mauritshuis in museale netwerken inzake collectiemobiliteit en je houdt jezelf op de hoogte van de ontwikkelingen in je vakgebied.

More information